WordPress időpontfoglaló rendszerek

A masszőrök számára számos időpontfoglaló rendszer elérhető WordPresshez, amelyek megkönnyítik az ügyfelek számára a foglalások kezelését. Ezek a pluginok különböző funkciókat kínálnak, mint például az online foglalás, az emlékeztetők küldése, a fizetések kezelése és az ügyfélinformációk tárolása. Az alábbiakban bemutatunk néhány népszerű időpontfoglaló rendszert:

1. Bookly

A Bookly az egyik legnépszerűbb és legteljesebb időpontfoglaló plugin WordPresshez. Kiváló választás masszőrök számára, mivel számos testreszabási lehetőséget és integrációt kínál. A Bookly lehetővé teszi az online foglalásokat, az automatikus e-mail és SMS emlékeztetők küldését, a fizetések kezelését (PayPal, Stripe), valamint a Google Naptárral való szinkronizálást. Emellett mobilbarát és könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosít.

Wordpress időpontfoglaló rendszer bővítmény plugin bookly

2. Amelia

Az Amelia egy másik fejlett foglalási rendszer, amely különösen alkalmas szolgáltatóiparban dolgozó szakemberek számára, beleértve a masszőröket is. Az Amelia számos funkciót kínál, mint például az egyszerű online időpontfoglalás, az ügyfélkezelés, az automatikus emlékeztetők küldése és a fizetési integrációk (pl. PayPal, Stripe). Az Amelia modern és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, és könnyen testreszabható.

Wordpress időpontfoglaló rendszer bővítmény plugin

3. WP Simple Booking Calendar

A WP Simple Booking Calendar egy könnyen használható időpontfoglaló plugin, amely különösen alkalmas kisebb masszőr vállalkozások számára. Ez a plugin egyszerű, de hatékony naptár alapú foglalási rendszert kínál, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára az elérhető időpontok megtekintését és lefoglalását. Bár nem rendelkezik annyi funkcióval, mint a Bookly vagy az Amelia, ideális választás lehet azoknak, akik egy egyszerűbb megoldást keresnek.

Wordpress időpontfoglaló rendszer bővítmény plugin WP Simple Booking Calendar

4. BirchPress Scheduler

A BirchPress Scheduler egy másik népszerű időpontfoglaló plugin, amely különösen jól alkalmazható szolgáltatóiparban dolgozó szakemberek, így masszőrök számára is. A plugin lehetővé teszi az online időpontfoglalást, az automatikus emlékeztetők küldését és a fizetések kezelését. Ezen kívül integrálható a Google Naptárral és számos más külső szolgáltatással is.

Wordpress időpontfoglaló rendszer bővítmény plugin BirchPress Scheduler

5. Simply Schedule Appointments

A Simply Schedule Appointments egy felhasználóbarát időpontfoglaló rendszer, amely könnyen integrálható WordPress weboldalakkal. A plugin számos testreszabási lehetőséget és funkciót kínál, beleértve az online foglalást, az emlékeztetők küldését és a fizetések kezelését. A Simply Schedule Appointments különösen a kisebb vállalkozások számára ideális, akik egy egyszerű, mégis hatékony megoldást keresnek.

Wordpress időpontfoglaló rendszer bővítmény plugin Simply Schedule Appointments

6. Booked

A Booked egy egyszerű és hatékony időpontfoglaló plugin WordPresshez. Ez a plugin lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén lefoglalják az időpontokat, és a masszőrök számára is egyszerű kezelhetőséget biztosít. A Booked számos testreszabási lehetőséget és integrációt kínál, beleértve a fizetési kapukat és a naptár szinkronizálást.

Ezek a pluginok mind kiváló lehetőséget kínálnak a masszőrök számára, hogy egyszerűen és hatékonyan kezeljék az időpontfoglalásokat. Az ideális plugin kiválasztása a specifikus igényektől és a vállalkozás méretétől függ, de mindegyik említett rendszer jó alapot biztosít a professzionális időpontfoglalási rendszer kiépítéséhez.

WordPress időpontfoglaló rendszer választása vagy beépítése miatt keressen minket bizalommal az űrlapunk kitöltésével.

Scroll to Top